k

iPad 2 Mini’ye Ait Yeni Fotoğraflar Sızdırıldı


Teknoloji dünyasında tabletler’in yeri çok ayrı olmaya başladı. Geçen yıl Apple’ın başarılı satış rakamlarına ulaşmasında büyük rol oynayan iPad Mini’nin 2. nesline ait olduğu iddia edilen fotoğraflar WeiPhone isimli internet sitesi tarafından yayımlandı.
Dedikodulara göre yeni nesil iPad Mini’nin retina ekrana sahip olup olmayacağı gündeme sık sık gelmekte. Apple’ın önümüzdeki günlerde görücüye çıkaracağını düşündüğümüz ve bunuda sızdırılan fotoğraflardan anlayacağımız üzere yeni nesil iPad’lerin çok daha müthiş özellikli geleceğini söyleyebiliriz. Ayrıca görsellere baktığımızda söz konusu fotoğrafta kasanın iPad Mini’ye nazaran daha kalın olduğu dikkatleri çekmekte, sizde fark etmişsinizdir. Yeni nesil ürünlerin bir öncekine oranla kasalarının büyük olması Apple tarafından alışık olunmamış bir durum oluyor.
Ayrıca fotoğrafta Apple logosunun mavi olduğunu da söylemek istiyoruz gözden kaçıranlar için. Buda hemen yeni nesil iPad Mini’nin farklı renk seçenekleriyle mi gelecek sorusunu akıllara getirmekte. Fotoğrafların gerçek olmama ihtimali olduğunu da söyleyebiliriz. Çünkü bu tür haberler hep bir sızıntı haberi olduğundan inanmak veya inanmamak size kalmış oluyor. Şuan için yeni nesil iPad Mini’nin daha kalın bir kasaya sahip olup olmaması ve farklı renk seçenekleriyle kullanıcılara sunulması tamamen dedikodulardan ibaret.
Previous
Next Post »