k

iPhone’dan Android'e Rehber Aktarımı Nasıl Yapılır ?



iPhone‘dan Android telefonlara rehber aktarımı için birçok alternatif bulunuyor. En kolay yöntemlerden birisini sizlerle paylaşacağız ve böylece rehberinizi kolayca aktarabileceksiniz. Öncelikle My Contacts Backup adındaki uygulamayı, iOS cihazınıza kurmanız gerekiyor. (App Store bağlantısı için buraya tıklamanız yeterli)


Kurduktan sonra uygulamayı açınca “Yedekle” butonuna basın. Çok kısa sürecektir. Yedekledikten sonra oluşturduğu yedeği mail adresinize göndermesini sağlayabilirsiniz. Eğer mail adresiniz yoksa ya da mail adresinize göndermekten başka bir seçenek arıyorsanız, sağ alttaki butondan ayarlara girerek Wi-Fi Yönetimi‘ni açtıktan sonra verdiği adrese bilgisayarınızdan girip yedeğinizi indirebilirsiniz.

Yedekledik. Sıra geldi Android telefonunuza aktarma işlemine…

Yedeğinizi mail adresinize gönderme işlemini yaptırdıysanız Android telefonunuzdan maillerinize erişip size gelen maildeki bağlantıya tıklayarak ve herhangi bir izin – uyarı çıktığında “tamam” diyerek yedeği kolayca aktarabilirsiniz. Yedeğinizi bilgisayarınıza indirdiyseniz, bir şekilde o yedeği upload edip ya da kablo ile telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayıp aktarma işlemini yapabilirsiniz.
Previous
Next Post »

1 yorum:

Click here for yorum
Unknown
admin
2 Ocak 2015 22:18 ×

Sayenizde 3 dakikada rehberimi geçirdim.Bilgiler için çok teşekkürler. İnsanların faydalanıp bir teşekkürü çok görmesi ne kadar üzücü.

Congrats bro Unknown you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar