k

CES 2014′te Bir Türk: PulseWallet

Las Vegas’ta gerçekleşen CES 2014 Fuarı’nda pek çok yeni ürünler tanıtılıyor ve gelişmeleri sizlere güncel olarak aktarıyoruz. Fuarda PulseWallet ile bir Türk de yer alıyordu.
 



7 Ocak tarihinde başlayan fuarda dünyanın önde gelen markaları en yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Amerika’da yaşayan Mehmet Sarıçiçek tarafından geliştirilen PulseWallet adlı ödeme sistemi, fuarda ilgi çeken ürünlerden birisi oldu. The Verge gibi dünyaca ünlü teknoloji yayınlarında haber konusu oldu.

Fujitsu’nun PulseWallet üzerinde yer alan biometrik okuyucusu ile kullanıcılar, cihazla daha önceden eşleştirmiş oldukları kredi kartları ile avuç içini okutuyor ve ödeme yapabiliyor.


Mehmet Sarıçiçek, Revel’dan ayrılan, uzun süre zarfında çalışmalarını devam ettirdiği ve CES 2014′te ilgi çekmeyi başaran ürünlerden biri olan PulseWallet’ın yaratıcısı. Sarıçiçek’in belirttiğine göre PulseWallet, biometrik ödeme konusunda kullanıcılara yüzde 99,99 doğruluk sunuyor. Güvenlik konusunda da telefon numarası sayesinde ikinci doğrulama ile yeterli bir güvenlik sağlıyor.

Kullanıcılar, ellerini PulseWallet’a bir kere tanıttıktan sonra dünyanın neresinde olursa olsunlar, diledikleri zaman ödemelerini kredi kartı ve cüzdan kullanmadan gerçekleştirebiliyor. Ayrıca işletmeler için gelişmiş rapor da sunduğu belirtilen PulseWallet, kullanıcıların iOS ve Android uygulamaları sayesinde tüm ödemeleri ile ilgili harcamalarına kolayca ulaşabilmelerini sağlıyor.
Previous
Next Post »