k

iPhone İçin Ücretsiz Viber Uygulaması İndir

iPhone İçin Ücretsiz Viber Uygulaması İndir
Viber uygulaması JaxtrSMS uygulamasına ek özellik olarak ücretsiz arama da sunuyor. Hem ücretsiz arama, hemde ücretsiz mesajlaşma uygulaması olarak mobil cihaz kullanıcıları için güzel bir deneyim sunacak.
Dünyanın neresinde olursa olsun Viber yüklü mobil cihazlar arasında ücretsiz, arama, mesajlaşma ve fotoğraf göndermek mümkün. Viber uygulamasının şuan Android ve iPhone sürümleri mevcut. Üreticilerin bilgilendirmesine göre ise BlackBerry için kısa zamanda çıkacak. BlackBerry kullanıcılarına da bu bilgilendirmeyi verdikten sonra uygulamanın diğer özelliklerine bakalım.
iPhone İçin Ücretsiz Viber Uygulaması İndir
Viber uygulaması en son teknoloji GSM veya normal bir telefon görüşmesinden daha iyidir. Arıca HD ses kalitesi sağlıyor. Kesinlikle ücretsizdir. Her hangi bir abonelik veya satın alma gibi bir duyum yok. Anlayacağınız her şeyi ile bedava bir uygulama.
Hatırlatma: En önemli hususu belirtmek isterim, ücretsiz arama ve mesajlaşma için 3G veya WiFi internet bağlantısı ve diğer mobil cihazlar da da Viber uygulamasının yüklü olması gerekiyor.
Bu gereksinimler karşılanıyorsa artık dilediğiniz şekilde ücretsiz arama ve mesajlaşma yapabilirsiniz.
Evet sevgili arkadaşlar artık Viber uygulaması yüklü arkadaşlarınızla ücretsiz konuşabilir ve mesajlaşabilirsiniz.
iPhone için Viber uygulamasını aşağıdaki bağlantı ile Apple Store den indirebilirsiniz.
iPhone İçin Viber İndir - Android İçin Viber İndir
Previous
Next Post »