k

Song Exporter Pro: iPhone, iPod den WiFi İle PC ye Şarkıları Aktarma

iTunes’u kullanmak bazen bir kabus olabiliyor. Yanlışlıkla cihazınızı  bilgisayar ve iTunes kütüphanesi ile eşitleme yaparken bazı verilerinizi kaybedebilirsiniz. iTunes konusunda sıkıntı yaşayanlar için yardımcı bir uygulamadan bahsedeceğim. iTunes olmadan iPhone, iPad, iPod touch mobil cihazlardan bilgisayarınıza müzik aktarımı için güzel bir uygulama mevcut.
Song Exporter Pro uygulaması ile iPhone, iPad veya iPod touch şarkılarınızı WiFi ağı üzerinden bilgisayarınıza indirmeyi sağlıyor. Artık iTunes‘a bağımlı kalmadan iOS mobil cihazlarınız dan müzik transferi yapabileceksiniz.
Song Exporter Pro: iPhone, iPod den WiFi İle PC ye Şarkıları Aktarma

Yapmanız gerekenler basit;

iDevice dan PC ye şarkı aktarmak için mobil cihazınızdan Song Exporter Pro uygulamasını başlatın ve her iki cihazınızın da aynı WiFi ağ üzerinde olduğundan emin olun. Sonra uygulama ekranın ortasındaki büyük nota düğmesine basın ve bilgisayarınıza aktarmak istediğiniz şarkıları seçin. İlk seçenek ile tek sefer tüm şarkıları seçmek de mümkün. Şarkıları seçtikten sonra Done düğmesine dokunun. Sonra uygulama size bir IP adresi sunacak.
Song Exporter Pro: iPhone, iPod den WiFi İle PC ye Şarkıları Aktarma
Bilgisayarınızın tarayıcısından verilen IP adresine girin, girdikten sonra aktarmak istediğiniz şarkıların seçili olduğu şarkı listesini göreceksiniz. Oradan, bilgisayarınızın tarayıcısında parçaları düzenleyebilir veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Arayüzü sadece iPhone ve iPod touch için optimize edilmiş olsa da uygulama tüm iOS cihazları ile birlikte çalışır.
Song Exporter Pro uygulaması sınırlı bir süre ücretsiz olarak indirilebilir. O nedenle fırsat varken uygulamayı edinmenizi tavsiye ederim.
Song Exporter Pro Uygulamasını İndir
Previous
Next Post »