k

WordPress Demo Eklentisi



Merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda sizlere WordPress demo eklentisi hakkında bahsedeceğiz.Genellikle WordPress Tema satış sitelerinde çoğu kişi tarafından “Yahu paylaştıgım her temanın önizlemesi için ayrı wordpress mi kuracağım ve herbirine ayrı bir yazı mı yazacağım” diyen arkadaşlar için bu eklenti bire bir. Bu eklenti sayesinde normal siteniz üzerinde wordpress temalarını açacak.
WordPress Demo Bar isimli bu eklenti sayesinde hiç bir kod bilgisi bilmeden paylaştıgımız temaları normal site adresiniz üzerinde açacaksınız.Yukarıdaki verdiğimiz resimdeki gibi sizin için oluşturulmuş bir menü göreceksiniz.Bu menü aracıyla tema satışı yaparken farklı temaları aynı alan adresi üzerinde gösterebilecek ve müşterilerinizi daha kolay bir şekilde etkileyebileceksiniz.
1
http://www.example.com/?themedemo=theme-name
sizin için default olarak gelecektir.
Görüntülemek istediğiniz temanın adı ile tema-adını(theme-name) değiştirin. URL Tema Demo Bar, bir tema switcher ve kapatma düğmesi ile example.com gösterecektir.WordPress Tema Demo Bar eklentisi temalar dizinden temaların adlarını otomatik olarak alır. Bu sayede sergilemek istemiş olduğunuz demo tasarımları kendiniz kolay bir şekilde seçebilirsiniz.
Diğer bir eklenti olan WordPress Demo Bar size sunmuş olduğu bazı ek özellikler vardır.
Bidiğimiz kadarıyla 2 adet ek özelliği vardır.
  1. Download (İndirme) Özelliği
  2. Buy(Satın alma) Özelliği
1- Download (İndirme) özelliği
Özellikle yaptıkları temaları paylaşan webmaster sitelerinde ve tema indirme sitelerinde çok işe yarayacak olan bu eklenti sayesinde dowload linki ile temayı indirmek isteyen kişiler kolaylıkla indirebilecek.
2- Buy(Satın Alma) Özelliği
Bir çok premium tema sitesi veya tema satıcısı olan webmaster arkadaşların aradığı bir özellikte tahminimce. Satın alma özelliği sayesinde sizi mail ile bilgilendiriyor ve satın almak isteyen kişi ile görüşebiliyorsunuz.
Daha iyi anlamanız için aşağıda bir kaç görsel vardır.

sd
Previous
Next Post »