k

Android İçin Ücretsiz Piyano Uygulaması İndir

Doğa için çal 4 klibini izleyenleriniz vardır. Klipte Serhat Ersöz Devlerin Aşkı fon müziğinin bir kısmını mobil piyano uygulaması ile ne kadar güzel çaldığını görmüşsünüzdür. Sizde onun gibi piyanist ustalığını Android mobil cihazınızdan gösterebilirsiniz.
Android İçin Ücretsiz Piyano Uygulaması İndir
Dokunmatik özelliği ile Pianist HD – Finger Tap Piano uygulaması ile kendi müziğinizi mobil cihazınız ile çalmanın artık tam sırası. Uygulamayı kullanan arkadaşların yorumlarına bakınca, ücretsiz olsa bile ne kadar kaliteli ve uygun bir uygulama olduğunu görebilirsiniz.
Pianist HD uygulaması Android mobil cihazlar için ücretsiz en iyi piyano uygulamaların başında yer alıyor. Uygulamanın en güzel özelliklerinden birisi, usta sanatçıların müzikleri ile dolu koleksiyonunu öğrenme modunda açarak nasıl çalmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.
Android İçin Ücretsiz Piyano Uygulaması İndir
Uygulama özelliklerine baktığımız zaman üç satır modu, titreşim özelliği, gerçek ve dijital ses seçme özgürlüğü, davul, gitar, armonika gibi müzik aletleri ile oluşturacağınız müziklerinizi cloud servisine yükleyebilirsiniz.
Yeni başlayanlar için tam destek fonksiyonu ile ayarlama, klavye ve hız ayarı gibi mükemmel ekstra özellikler sunuyor.
Önceden yüklenmiş ünlü şarkıcıların müzik koleksiyonunu öğrenme modunda çalabilirsiniz ve sevdiğiniz müzikleri notaları ile birlikte çalmayı öğrenebilirsiniz.
Kilidini açmak için enstrüman koleksiyonu; Piyano, Tambur, Trompet, Keman, Gitar, Bas.
Android İçin Ücretsiz Piyano Uygulaması İndir
Pianist HD uygulamasını tüm Android telefonlarınızda kullanabilirsiniz. Uygulama geliştiricileri tarafından sürekli güncelleme yapılıyor.
Android İçin Pianist HD İndir
Previous
Next Post »