k

Google Chrome 24 Çıktı!


Google sadece birkaç gün önce Chrome’un yeni sürümü Chrome 24′ü yayınladı! İnternet tarayıcıları arasında büyük bir rekabet içerisinde yer alan diğer hepsi gibi Google Chrome da kendini sürekli yenileyerek hep rakiplerinden önde olmaya ve internet kullanıcılarına hep Google kalitesini sunmaya çalışıyor.


Google Chrome yeni versiyonunda yine öncekilere göre hız alanında geliştirmeler yapmış. Tarayıcılar arasında hep hızı ile bilinen Google Chrome bunun da hakkını veriyor açıkçası.


24.0.1312.52 numaralı sürümünde yapılan değişikliklerden bir diğeri de kapatılan açıklar. Daha güvenli internet deneyimi için tespit edilen tüm açıkların kapatılması yönünde çalışmalar sürdüren Google bu sürümünde 20′nin üzerinde güvenlik açığını giderdi. Kapatılan bu güvenlik açıklarının yanısıra tarayıcıda yer alan birçok hata da giderildi.


Eğer siz de bir Google Chrome kullanıcısı iseniz Chrome’unuzda sağ üstteki butondan açılan menüde yer alan Google Chrome Hakkında sayfasını açarak otomatik güncelleştirmeyi kontrol edebilirsiniz.


Güncelleştirme kontrolü sırasında hata alırsanız veya henüz Google Chrome kullanıcısı değilseniz Google Chrome’un yeni versiyonunu Windows işletim sisteminize indirmek için: Chrome Tarayıcı sayfasını kullanabilirsiniz.


Google Chrome’u Android cihazlarınıza indirmek için: Chrome for Android


Google Chrome’u iOS’lu Apple ürünlerinize indirmek için: Chrome for iPhone, iPod Touch, and iPad

Previous
Next Post »