k

Msn’den Skype’a nasıl geçilir ?


Windows Live Messenger’in bundan sonra Skype bünyesinde devam edecek. Geçtiğimiz günlerde 12 Yıllık serüvenine 15 Mart 2013’te bir son vereceğini duyuran Microsoft Windows Live Messengerin Skype ile olan entegrasyonunu başlattı. Bundan sonra MSN kullanıcıları anlık mesajlaşmaya Skype üzerinden devam edecek. Bu entegrasyon ile  Windows Live Messenger ileSkype servislerinin her ikisinin de özelliklerini bir arada kullanmak mümkün olacak.
Windows Live Messengerden Skype geçiş için iki hesabı birleştirmeniz gerekiyor. Bu adımları bugün tek tek anlatacağız. Güzel bir yazı olması dileğiyle…
İlk olarak Skype bilgisayarınıza kurun, zaten kuruluysa güncel olmasına dikkat edin.

Skype Microsoft Hesabınızla oturum açın
Skype kurduktan sonra alttaki resimde görünen oturum açma ekranı gelecek. Skype kullancılarına iki farklı hesaptan giriş yapma kolaylığı sağlamış bunlardan birisi Facebook Hesabı diğeri ise Microsoft Hesabı. Biz sağ üstte bulunan Microsoft hesabı yazan bölümünden Hotmail bilgilerimiz ile Skype giriş yapıyoruz.
skype 12 300x215 Msnden Skype’a nasıl geçilir ?
Microsoft Hesabınız ile Skype birleştirme
Microsoft hesabınız ile Skype giriş yaptıktan sonra önünüze altta resimde göründüğü gibi iki seçenek çıkıyor. Bunlardan ilki bir Skype hesabım var diğeri ise Skype’de yeniyim.
Eğer bir Skype hesabınız varsa burada giriş yapacağınız kısım “Bir Skype hesabım var” olacak buradan giriş yaptıktan sonra her iki hizmeti tek elden kullanmaya başlayabilirsiniz.
Eğer Skype hesabınız yoksa o zaman Skype’ta Yeniyim kısmına girecez ve kendimize bir skype hesabı oluşturacağız. Daha sonra üstte anlattığımız gibi bir skype hesabım var deyip her iki hesabımızı birleştirebiliriz.
skypee 300x204 Msnden Skype’a nasıl geçilir ?
Skype’ta Hesap birleştirme işleminiz bittikten sonra  altta resimde göründüğü gibi “hesaplarınızı birleştiriniz” diye bir uyarı ekranı gelecek. Burada hesapların birleştirilmesine onay verdiğiniz takdirde işlem bitmiş oluyor.
skype 3 300x215 Msnden Skype’a nasıl geçilir ?
Sizde Skype ile ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz… Mutlu günler : )
skype 14 300x194 Msnden Skype’a nasıl geçilir ?
Previous
Next Post »