k

Google Chrome’unuz İçin Tema Seçin!


İnternet tarıyıcılarının en iyilerinden olan Google Chrome’un ilk yüklediğimizdeki gri ağırlıklı sade teması yerine birbirinden renkli, farklı zevklere uygun çeşit çeşit temalardan bir tanesini de yüklemeniz mümkün. Bu temalarla hem internette Google Chrome farkı ile gezinip hem de görsel olarak da tarayıcınızın zevkinize uygun olmasını sağlayabilirsiniz.


Tarayıcımıza temalardan birini yüklemek oldukça basit. Öncelikle yapmamız gereken Chrome Web Mağazası – Temalar linkine tıklamak. Burada karşımızda binlerce tema görebiliyoruz. Artık hangisini seçeceğiniz size kalmış. Bir temayı tarayıcınıza yüklemek için yapmanız gereken mouse ile o temanın üzerine geldiğinizde çıkan TEMA SEÇ butonuna tıklamak. Sonra birkaç saniye içerisinde tema indirilerek tarayıcınıza uygulanmış olacak.


Chrome Web Mağazası’nda hem Google’ın kendi geliştirdiği temalar hem de diğer kişiler tarafından Google Chrome için oluşturulmuş temalar yer alıyor. Bu seçenekleri sol taraftaki Temalar altında bulunan Google’dan ve Sanatçılardan isimli kategorilerle belirleyebilirsiniz.

Oldest