k

GittiGidiyor’da Artık Paypal Ödeme De Mümkün!


Geçtiğimiz yıllarda dünyaca ünlü Ebay’ın satın aldığı ve Türkiye’de e-ticaret ortamlarının eskilerinden ve liderlerinden bir tanesi olan GittiGidiyor’da artık Paypal ile ödeme seçeneği de mevcut!


Sıfır veya ikinci el ürünleri alabildiğiniz ve hatta kendi sanal mağazanızla ürünlerinizi satabildiğiniz güvenli e-ticaret ortamı GittiGidiyor’da önceden sadece kartınız ile ödeme yapabiliyordunuz. Artık dünya çapında onlarca ülkede milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir online ödeme sistemi olan Paypal’ı da ödeme seçeneklerine ekleyen GittiGidiyor’da üyeler kart bilgilerini girmeye gerek duymadan Paypal’daki hesaplarında yüklü olan bakiyeden veya bu hesaba kayıt ettirdikleri kartlarından doğrudan ödeme yapabiliyorlar. Bunun için yapmanız gereken bir ürün alırken bizim aşağıdaki resimde de görebileceğiniz şekilde yaptığımız gibi ürün alırken ödeme adımında iken PayPal ile öde sekmesine tıklıyoruz. burada alt tarafta yer alan PayPal ile öde butonuna basarak doğrudan resmi PayPal adresindeki ödeme sayfasına yönleniyor ve burada hesabımıza e-posta adresimiz ve şifremizle giriş yaparak ödememizi kısa süre içerisinde gerçekleştirebiliyoruz.


PayPal ödeme seçeneği ile gücünü daha da arttırmak isteyen GittiGidiyor bu sayede güvenli ödeme sistemini kuvvetlendirerek kullanıcıların tercih edebilecekleri bir yol daha sunmuş oldu.

Previous
Next Post »