k

Facebook iOS Uygulamasına Yeni Özellik


Dünyayı bir örümcek ağı gibi saran Facebook, kullanıcılarının diğer sosyal paylaşım sitelerine gitmesini engellemek ve gücüne güç katmak için her gün onlarca yeni özelliği kullanıma sunuyor. Ayrıca biliyoruz ki Facebook’u telefonları üzerinden ziyaret eden kişilerin sayısı her geçen gün kayda değecek kadar artıyor.
Bunun içinse Facebook hiç düşünülmeyen bir hamleyi oynadı ve Facebook’a iOS platformları üzerinden giren kişilere bedava arama seçeneğini sundu. Ancak gelen bilgilere göre bu yenilik şu an için yalnızca Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da geçerli. Bu özelliğin eğer bu ülkede tutulursa muhtemelen birkaç ay içinde tüm dünyada kullanıma açılacağa düşünülüyor.
Facebook’un neden böyle bir hamle yaptığını ise aslında anlamak pek de zor değil. Hatta geçtiğimiz günlerde Facebook’un WhatsApp’ı satın alacağı yönünde dedikodular ortaya atılmıştı ki herkes Facebook’tan bu hamleyi bekliyordu. Ancak Facebook böyle bir şey yapmayacağını gösterir bir şekilde Facebook Messenger’ı geliştirmeye başlamıştı. WhatsApp’in ve diğer sosyal paylaşım sitelerinin bu hamleye nasıl cevap vereceği henüz bilinmezliğini koruyor.
Previous
Next Post »