k

Sony Xperia Tablet Z Ön İnceleme


Bildiğiniz gibi Ocak ayında Las Vegas’da CES 2013 fuarı düzenlenmişti. Bu fuarda birbirinden mükemmel ürünlere tanıklık etmiştik. CES 2013 fuarında tanıtılan teknolojik aletler arasında en çok dikkati Sony’nin son harika telefonu Xperia Z çekmişti. Sony, bu yıl bu telefon ile piyasayı alt üst edeceğini söyleyebiliriz.
Sony’nin bu akıllı telefonu tanıtmasının ardından bir çok söylenti gelmiş idi Xperia Z’nin tablet versiyonu gelecek diye.Daha sonraları ise Sony’nin son tableti olan Xperia Tablet Z kesinleşmişti. Xperia Tablet Z’nin MWC etkinliğinde tanıtılacağı söyleniyordu bir süre önce ve MWC etkinliği bu hafta başladı.
Barcelona’da düzenlenen Mobile World Congress (MWC) etkinliğinde birbirinden mükemmel ürünler tanıtılmakta ve tanıtılmaya devam ediyor. Bu etkinlikte tanıtılan ürünlerden biriside beklenilen gibi Sony’nin Xperia Tablet Z.



Sony Xperia Tablet Z bugün MWC etkinliğinde ortaya çıktı. Bizde Xperia Tablet Z‘nin videosunu sizinle yayınlamak istiyoruz. Aşağıda ki videodan Xperia Tablet Z‘nin görünüşüne göz atabilirsiniz.
Sony’nin son tableti Xperia Tablet Z 1920 x 1200 pixel ekran çözünürlüğüne  sahip. Sony Xperia Tablet Z’nin bir başka özellikleri arasında Android 4.1.2 ile gelecek. Fiziksel boyutu ise 10.1 inç. 435 gr ağırlığında olan bu mükemmel tablet bu yılda çok dikkat çekecek. Sistem özellikleri arasında Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 bulunuyor. İşlemci ise Dört çekirdekli, 1500 MHz, Krait. 32 GB hafızasının yanı sıra mikroSD, mikroSDHC özellikleride bulunmakta.

Xperia Tablet Z Türkiye’ye ne zaman gelecek ve Xperia Tablet Z Türkiye Fiyatı ne olacak sorularını ise henüz bilmiyoruz. Bunuda belirtelim. İlerleyen günlerde Xperia Tablet Z’ye haberler mutlaka gelecektir.
Xperia Tablet Z’nin Avrupa Fiyatı ise 499$ olması bekleniyor.



Previous
Next Post »