k

Yandex Store Yayında


Yandex bir süredir Android kullanıcılar için üzerinde çalıştığı marketi sonunda duyurdu. Android kullanıcılar Google Play Store’u epeyce bir eleştirmişti. Bunu fırsat bilen Yandex bu işe hemen el atarak bir mağaza oluşturmaya karar verdi. Yandex dünyada önemli adımlar atmaya devam ediyor. Yandex bir süre öncede Yandex.Shell adında bir 3 boyutlu arayüz geliştirmiş ve Android kullanıcıların çok dikkatini çekmişti. 
Yandex’in yeni mağazası Yandex Store bugün itibari ile yayınlandı. Rus firması olan Kaspersky ile birlikte yürütülecek olan Yandex Store’da yer alan tüm uygulamalar Kaspersky tarafından çeşitli güvenlik filtrelerinden geçirilerek Yandex güvencesinde kullanıcılara sunulmakta.

Daha şimdiden 50.000′in üzerine uygulama sayısıyla dikkat çeken Yandex.Store’da ücretli ve ücretsiz uygulamalarda bulunmakta. Android tablet ve akıllı telefonlar için APK uzantılı dosyanın paylaşıldığı Yandex.Store uygulaması 6.5 MB boyutuna sahip.
Yandex Store, biraz Google Play Store’u anımsatsa da bu piyasada tutunacak gibi. Google Play Store’un en iyi alternatifi diyebiliriz. Sizde Yandex Store’u bu bağlantıdan indirebilirsiniz.
Previous
Next Post »