k

StrokesPlus İle Mouse Hareketlerinize Özellik Atayın


Çok eğlenceli ve çok kullanışlı olabilecek bir program. Bilgisayarı daha seri ve hızlı kullanmak isteyenlerin tercih edebileceği bir program: StrokesPlus. Bu program ile sıkça kullandığınız işlevleri mouse’unuzun bir hareketine atayabilirsiniz. Yani mouse’unuzun tek bir hareketi ile istediğiniz bir internet sitesini açabilir, bir programı açabilir, kapatabilir, anlayacağınız birçok işlevi gerçekleştirebilirsiniz.


Tanıtacağımız programımızın adı StrokesPlus aşağıda indirme linklerini vermiş olduğumuz programın dosya boyutu oldukça küçük. Hemen indirip bilgisayarınıza kurduğunuz zaman kullanıma hazır olacaktır. Program çalıştırıldıktan sonra ayarlar kısmında hazır işlevler yer alıyor. Bu işlevleri kullanıp değiştirebildiğiniz gibi kendi işlevlerinizi de oluşturabiliyorsunuz.


Kendiniz ayarlama yapabildiğiniz gibi yüklediğinizde ekranınıza mouse sağ tuşu ile çizim yapabiliyorsunuz. Program çalışıyorken zaten çizdiğiniz çizgiyi görüyorsunuz. Program biraz kurcalandıkça daha rahat çözülebilecek, benzer işlevleri değiştirerek bilgisayar kullanırken çok iyi bir yardımcınız olabilir.
strokesplus-2

StrokesPlus 2.6.1 Versiyonu 32-bit:
StrokesPlus 2.6.1 Versiyonu 64-bit:


Previous
Next Post »