k

Yandex Servislerinin Mobil Sayfaları


Birçok internet sitesi artık telefonlardan girişler için mobil sürümlerini devreye sokuyorlar ve telefonlarınızdan girdiğinizde bu sürümler daha sade tasarımları ile karşımıza çıkıyor. Böylelikle bu sayfaları çok daha hızlı bir şekilde telefonlarımızla açabiliyoruz. Biz de sizler için Yandex’in en çok kullanılan servislerinin mobil versiyonlarını derledik. Bu mobil sayfaları ile telefonlarınızdan daha kolay ulaşım sağlayabilirsiniz.



İnternette arama yapmak için Yandex ana sayfasının mobil sürümü. Arama çubuğunun yanısıra hava durumu bilgisine, döviz kurlarına ve daha da fazlasına bu sade ana sayfadan ulaşabilirsiniz.


İnternette bulmak istediğiniz resimleri, grafikleri, fotoğrafları hızlı bir şekilde Yandex Mobil Görsel Arama ile bulabilirsiniz.


İnternetteki videolar arasında arama yapabileceğiniz Yandex’in Mobil Video Arama sayfası


Yandex Maillerinize telefonunuzdan hızlı bir şekilde ulaşabilir, sade tasarımı ile daha kolay şekilde mailler arası dolaşabilirsiniz.


İnternette yer alan haberlerin Yandex tarafından derlendiği, en güncel haberlere ulaşabileceğiniz mobil sayfa.


Mobil Hava Durumu sayfası ile bulunduğunuz şehir için hava durumu bilgilerine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Basınç, rüzgar, nem gibi bilgilere de bu mobil sayfadan ulaşabileceğiniz gibi tek tıkla 10 günlük ayrıntılı hava tahminlerine de ulaşabiliyorsunuz.


Bulunduğunuz şehre göre sinema salonlarını, bu salonlarda vizyonda olan filmleri ve filmlerin seans bilgilerini öğrenebileceğiniz Yandex Afiş servisinin Mobil sayfası.


İngilizce, Almanca ve Rusça’dan Türkçe’ye; Türkçe’den de bu dillere çeviri imkanı sağlayan diller arası mobil çeviri sayfası. Sade yapısı ile hızlı bir şekilde açmanıza ve çeviri yapmanıza imkan veriyor.

Previous
Next Post »